Φύλαξη σκαφών

Στις εγκαταστάσεις της TKS MARINE το σκάφος σας μπορεί να ξεκουραστεί για το χειμώνα και για όσο εσείς προετοιμάζετε το επόμενο ταξίδι σας.

Εγκαταστάσεις Πάρκινγκ Σκαφών

Σε έναν καλαίσθητο και εύκολα προσβάσιμο, χώρο έκτασης 18 στρεμμάτων, λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα, δημιουργήσαμε πάρκινγκ σκαφών χωρητικότητας 150 θέσεων για μήκος έως 20 μέτρα (60 feet).

Για κάθε σκάφος που φιλοξενείται στο πάρκινγκ μας, ο πελάτης έχει την δυνατότητα για παροχή ρεύματος και νερού, ώστε να εκτελέσει τυχόν εργασίες όπου απαιτούνται. Επίσης στο χώρο υπάρχουν WC, αποδυτήρια και πλυντήρια ρούχων, καθώς και δωρεάν παροχή Wifi.

Φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των σκαφών των πελατών μας, ο χώρος είναι περιφραγμένος και παρακολουθείται 24 ώρες από κλειστό κύκλωμα καμερών.

0
Έτη εμπειρίας
0
Θέσεις Σκαφών
0
Στρέμματα έκταση
0
Παρακολούθηση

Προδιαγραφές

Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενούμε για όσο διάστημα χρειαστεί: ταχύπλοα, ιστιοφόρα, catamarans, sports yachts κτλ.

Το μέγεθος των σκαφών που μπορούμε να φιλοξενήσουμε είναι έως 20 μέτρα μήκος. Ο χώρος είναι υπαίθριος, αλλά παρέχεται έξτρα η δυνατότητα τα σκάφη να προστατεύονται με υλικό επικάλυψης υψηλής ποιότητας & αντοχής. (Rhino Shrink Wrap)

Η επιφάνεια του εδάφους έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να  αποστραγγίζει τα νερά της βροχής και να παρέχει την απαραίτητη σκληρότητα ώστε να διευκολύνει την μετακίνηση εντός του πάρκινγκ.

  • 24ωρη Παρακολούθηση
  • 18 στρέμματα εγκαταστάσεων
  • 150 θέσεις σκαφών
  • Συνεργείο Επισκευών
  • BOAT LIFT 70 τόνων
  • WC - Αποδυτήρια - Πλυντήρια
  • Ρεύμα, νερό - Wifi

Parking:

Τεχνική Υποστήριξη
Η ομάδα της ΤΚS MARINE αναλαμβάνει τον έλεγχο και τα καθιερωμένα service σκαφών αλλά και τις επισκευές σκαφών άμεσα, οργανωμένα και αξιόπιστα. Είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του σκάφους σας και να επιλύσουμε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα αναπτυχθεί, βασιζόμενοι στην γνώση, την κατάρτιση και την εμπειρία μας.
BOAT SERVICE